O nás

Mujkoberec - oficiální blog o kobercích

O blogu

Tento blog věnovaný speciálně kobercům není jen o kobercích. Těšit se můžete na propojení koberců s politikou, penězi, kulturou, náboženstvím, obývákem, létáním, vtipy nebo zajímavostmi. Skrze koberce budeme komentovat současné dění ve společnosti tak, abychom Vás přitom nenápadně edukovali, co to znamená u koberce Frisé a proč se přírodní žluté barvivo vyrábí z moči osla (buďte v klidu, to co máte v obýváku je pravděpodobně umělé barvivo). Rádi bychom zde mimo jiné rozpoutali bouřlivé diskuze na témata jako: „Když si doma natáhnu červený koberec a vyfotím se, bude ze mě celebrita?“ nebo „Jak daleký byl Váš nejdelší let na koberci?“

Toť v kostce o našem blogu. Pokud byste se rádi dozvěděli nějakou zajímavost (nejen o kobercích), napište nám, co by Vás zajímalo a my se na to pokusíme sepsat článek a to zcela ZDARMA. Ano, zdarma a to jenom pro Vás! :)

 

Blogeři:

Tomáš Linhart (aka Linec)

Tomáš Linhart
linhart@mujkoberec.cz

Baví mě brát věci v širším kontextu, než jsou jen koberce. Rád analyzuji vztahy, souvislosti a dopady různých věcí navzájem. Neustále se ptám proč jako malé dítě. Ke kobercům jsem se dostal úplnou náhodou, ale rád bych dokázal, že nic není nemožné, a že když se odhodláte do něčeho jít naplno, tak si cestu k úspěchu vždycky najdete. :)

Hobby: Sport, cestování, skákání do vrstvy měkkých koberců.