Dětský koberec jako vánoční dárek

Dětský koberec je ideální vánoční dárek

Vánoce se blíží a váš seznam dárků stále zívá prázdnotou?

Pomalu se blíží Štědrý den a všem rodičům nastává náročné období řešení dárkového hlavolamu: co nachystat dětem pod stromeček? Buď už všechno mají, nebo to, co dostaly vloni, jim vydrželo pár hodin. Výběr dárků, které potěší, ale zároveň jsou také užitečné, nám, rodičům, dávají zabrat každoročně. Letos to ovšem může být jinak.

Máme pro vás radu nad zlaté prasátko

Jak vybíráte dárek? Podle pohlaví, věku, internetových recenzí, neodolatelných slevových akcí nebo podle postavení hvězd? Přestaňte ztrácet čas bezcílným brouzdáním po e-shopech a dejte svým dětem dárek – podle toho, co je baví!

Abychom vám to zjednodušili, sepsali jsme pět zájmových skupin. V hlavní roli děti:

  • Mají bujnou fantazii, jsou kreativní a rády malují
  • Skáčou a běhají, milují pohyb a soutěžení
  • Zbožňují autíčka, panáčky, vláčky, panenky či zvířátka
  • Ze všeho nejraději čtou a zadumaně přemýšlejí o nesmrtelnosti chrousta
  • Sbírají stolní hry, ale ještě jim jedna důležitá chybí

A abychom to vzali po pořádku…

Máte doma umělce, který má věčně tužku za uchem? Nebo naopak neklidné dítě, které by potřebovalo zapojit do účinné relaxační techniky? Právě takové dítě by si mohlo najít po stromečkem skvělý dárek – kreativní koberec Omalovánky. V nabídce máme různé motivy a nejlepší zprávou je, že jej vaše dítě může díky pratelným fixkám vymalovávat pokaždé jinak. Třeba se svými sourozenci nebo s kamarády. Na koberec se totiž vejde mnohem více dětí než k obyčejným omalovánkám na papíru!

Dětský koberec omalovánky

Je vaše ratolest k nezastavení? Z postele si udělá trampolínu, ze sedačky žíněnku a ze schodů tobogán? A nezastaví se ani ve svém pokojíčku? Nabídněte mu bezpečnou pohybovou aktivitu mezi čtyřmi zdmi a pořiďte mu k Vánocům skákací koberec. Když uvidíte, že při úkolu z matematiky ztrácí pozornost, pošlete ho na chvilku odreagovat se pohybem. Funguje to skvěle!

Fantazie. Příběhy pohádkové i ze života, spousta plyšových kamarádů, obsáhlý vozový park angličáků, celé stádo plastových zvířátek. Potřebuje vaše dítě kulisy ke svým příběhům? Zatím nevíme proč, ale koberce – města jsou u dětí nesmírně oblíbené. Nemyslete si, že mluvíme jen o klucích, kteří se po ulicích prohánějí rychlými auty. Tyto koberce zbožňují i holky, které se s panenkami procházejí po chodníčcích kobercové zoologické zahrady, hrají si na rodinu na procházce parkem nebo na třídu při výletě po městě.

Některé děti si přicházejí do svého pokojíčku odpočinout od světa. Za dveřmi najdou klid a útočiště. Kupte jim do jejich království krásně měkký a pohodlný kusový koberec, na kterém můžou rozjímat, číst si nebo poslouchat svoji oblíbenou hudbu. Uvidíte, že když jim pokojíček zpříjemníte, budou v něm mnohem raději nejen trávit čas, ale taky udržovat pořádek.

Nabídka dětských kusových koberců by nebyla kompletní, kdybychom ji neobohatili hrou. Zapomeňte na sezení u Člověče, nezlob se! Za den se toho nasedíme dost. Stolní hry patří k oblíbeným rodinným aktivitám při dlouhých zimních večerech a špatném počasí. U Člověče, nezlob se! v podobě koberce se ovšem děti pohybují. Vyzkoušejte to s nimi. Doufáme, že se nám povedlo inspirovat vás. Vaše vánoční příprava může být letos o dost příjemnější a klidnější. Jsme sice „jen“ kobercový obchod, ale umíme dárky – a to perfektně!