Kontakt

www.mujkoberec.cz – specialisté na koberce

Volejte: +420 277 000 178 (Marek Černý)
Pište: info@mujkoberec.cz

Rozhodli jsme se udělat velice nudné téma (koberce) velice atraktivním. Jak? Koberce zde rozebereme skrz na skrz do posledního vlasu. Doufáme jen, že Vám z toho vlasy nezešediví. Budeme zde nemilosrdní a kontroverzní a nespokojíme se s ničím jiným, než je pravda. Tu teď najdete pouze ve víně, které se vylilo na koberec. Ano, i o tak otřesných případech zde budeme psát a dáme Vám tipy jak ho dočista vymizet – tak, že bude zmizelé. Pokud v sobě najdete dostatečné množství otrlosti, pokračujte ve čtení. Příjemnou zábavu s kobercovým humorem.

Blogeři:

Tomáš Linhart (aka Linec)

Tomáš Linhart
linhart@mujkoberec.cz

Baví mě brát věci v širším kontextu, než jsou jen koberce. Rád analyzuji vztahy, souvislosti a dopady různých věcí navzájem. Neustále se ptám proč jako malé dítě. Ke kobercům jsem se dostal úplnou náhodou, ale rád bych dokázal, že nic není nemožné, a že když se odhodláte do něčeho jít naplno, tak si cestu k úspěchu vždycky najdete. :)

Hobby: Sport, cestování, skákání do vrstvy měkkých koberců.

 

marek

Marek Černý
cerny@mujkoberec.cz

Už od malička mě fascinovaly prodejny koberců. Zvláštní vůně barevných rolí ve mě vyvolávaly pocity pohody, bezpečí a tepla domova. Po ukončení studijí jsem hledal uplatnění v mnoha různých oborech, ale opravdu jsem se našel zase až u koberců. Teď už jsem si jist, že v tomto oboru zůstanu. Vytvoříme místo, kde se zákazníci budou cítit skvěle a kde najdou přesně to, co hledají.

Hobby: Cestování, kolo, mobilní technologie