Video praktické koberce

Video recenze: Nejpraktičtější a nejodolnější koberce

V dnešní video recenzi se zaměříme na ty nejpraktičtější a nejodolnější koberce z nabídky e-shopu Mujkoberec.cz. Pojďte se společně s námi podívat jak si vybrat koberec, který má opravdu „něco vydržet“.

Mezi nejpraktičtější koberce se řadí: Buklákyhttps://www.mujkoberec.cz/158-boucle-… Koberce Bouclé nemají vlas, jsou hladké a pevné. Jsou nejjednodušší na údržbu, protože se na nich nic nezachytává. Rovněž jsou vysoce bytelné, kvalitní a nízké. Ideální jsou například do obýváku, díky tomu, že se neošoupávají. Přestože doufáme, že se dožijete co nejvyššího věku, tyto koberce mají všechny předpoklady Vás ještě přežít.

Koberce Twinhttps://www.mujkoberec.cz/1415-twin-w… Moderní kusové koberce Twin díky své jednoduchosti se hodí do každé místnosti. Mají velmi atraktivní vzhled a jsou velmi jednoduché na údržbu.

Metrážové koberce podle výšky vlasu smyčkové https://www.mujkoberec.cz/1249-metraz… Hodí se téměř do každé kanceláře nebo komerčního prostoru. Krátký vlas zaručuje nenáročnou údržbu. Mají schopnost tlumit hluk a je možné je položit na schodiště nebo do prostoru s podlahovým vytápěním. Nemusíte se bát neustálého používání kolečkových židlí. Koberce jsou vůči nim vysoce odolné.